1. Vpliv vrste polimerne disperzije na mehanske in fizikalne lastnosti sanacijskih malt in betonovDamjan Golob, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, polimer, polimerna disperzija, tlačna trdnost, upogibna trdnost, zmrzovanje/tajanje, krčenje, vpijanje vode, malta Celotno besedilo (datoteka, 2,39 MB) |
2. Raziskave volumnskih deformacij zemljin zaradi zmrzovanja in tajanjaMario Mazurek, 2010, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, VSŠ, zemljine, zmrzovanje, tajanje, raziskave, zmrzlinski dvižek, zmrzlinska odpornost Celotno besedilo (datoteka, 7,24 MB) |
3. Površinska odpornost betonov na zmrzovanje in tajanje ob prisotnosti talilnih soliJan Šircelj, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, OG-MK, diplomska dela, VS, aeriran beton, zračne mikropore, mineralni dodatek (elektrofiltrski pepel), solne raztopine, zmrzovanje, tajanje, površinska odpornost, OPZT, luščenje, graduation thesis, civil engineering, OG-MK, aerated concrete, air micro pores, mineral additive (fly ash), saline solutions, freezing, thawing, surface resistance, salt scaling resistance, scaling Celotno besedilo (datoteka, 5,73 MB) |
|
5. Infra rdeča termografska analiza zmrzovanja vodne kapljiceUrban Bokal, 2021, magistrsko delo Ključne besede: hidrofilnost, superhidrofobnost, kontaktni kot kapljice, kot odkotalitve kapljice, ohlajanje vodne kapljice, sreženje, zmrzovanje vodne kapljic Celotno besedilo (datoteka, 8,91 MB) |
6. Uporaba odpadne plastike v betonskih kompozitihSebastijan Robič, 2016, magistrsko delo Ključne besede: gradbeništvo, magistrska dela, odpadna plastika, PP, PE, PVC, beton, tlačna trdnost, kloridi, karbonatizacija, segregacija, zmrzovanje in tajanje Celotno besedilo (datoteka, 4,13 MB) |
7. Vpliv izbranih maščob in temperaturnega režima shranjevanja na kakovost kajzericeSonja Furlan, 2017, magistrsko delo Ključne besede: pekovski izdelki, kajzerica, maščobe, nasičene maščobe, nenasičene maščobe, polpečene kajzerice, skladiščenje, ohlajevanje, zmrzovanje, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 2,17 MB) |
|
|
|