|
2. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Celotno besedilo (datoteka, 502,67 KB) |
3. Analiza novega načina vgradnje oken v fasadni sistem Qbiss One z metodo končnih elementovKatarina Smrke, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, Trimo, Qbiss One, okno, aluminijasti okenski okvir, metoda končnih elementov, linearna analiza, nelinearna analiza, modalna analiza, uklonska analiza, 3D končni element, lupinasti končni element, kohezijski končni element, program Catia, program ANSYS, vpliv vetra, vpliv temperature, graduation thesis, civil engineering, Trimo, Qbiss One, window, aluminium window frame, finite element method, linear analysis, nonlinear analysis, buckling analysis, modal analysis, 3D finite element, shell finite element, cohesive finite element, program Catia, program ANSYS, wind actions, temperature actions Celotno besedilo (datoteka, 4,83 MB) |
|
|
|
7. Določanje botaničnega in geografskega porekla ter vpliv praženja semen na kemijsko sestavo bučnega oljaTanja Potočnik, 2018, doktorska disertacija Ključne besede: bučno olje, bučna semena, Cucurbita pepo L., praženje, vpliv temperature, PAH, arom, pirazini, barva, tokoferoli, polifenoli, antioksidacijski potencial, avtentičnost, geografsko poreklo, botanična pristnost, maščobnokislinska sestava, steroli, kemometrija Celotno besedilo (datoteka, 7,38 MB) |
|
|
|