|
2. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, undergraduate thesis Keywords: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Full text (file, 502,67 KB) |
3. Analiza novega načina vgradnje oken v fasadni sistem Qbiss One z metodo končnih elementovKatarina Smrke, 2013, undergraduate thesis Keywords: gradbeništvo, diplomska dela, Trimo, Qbiss One, okno, aluminijasti okenski okvir, metoda končnih elementov, linearna analiza, nelinearna analiza, modalna analiza, uklonska analiza, 3D končni element, lupinasti končni element, kohezijski končni element, program Catia, program ANSYS, vpliv vetra, vpliv temperature, graduation thesis, civil engineering, Trimo, Qbiss One, window, aluminium window frame, finite element method, linear analysis, nonlinear analysis, buckling analysis, modal analysis, 3D finite element, shell finite element, cohesive finite element, program Catia, program ANSYS, wind actions, temperature actions Full text (file, 4,83 MB) |
|
|
|
7. Določanje botaničnega in geografskega porekla ter vpliv praženja semen na kemijsko sestavo bučnega oljaTanja Potočnik, 2018, doctoral dissertation Keywords: bučno olje, bučna semena, Cucurbita pepo L., praženje, vpliv temperature, PAH, arom, pirazini, barva, tokoferoli, polifenoli, antioksidacijski potencial, avtentičnost, geografsko poreklo, botanična pristnost, maščobnokislinska sestava, steroli, kemometrija Full text (file, 7,38 MB) |
|
|
|