|
|
3. Vrednotenje cvička z oznako PTPDaša Mikec, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinarstvo, vino, rdeče vino, cviček, kakovost, kemične analize, kemična sestava, antibiogram Celotno besedilo (datoteka, 3,07 MB) |
4. Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Cipro' v Slovenski IstriDanijela Savanović, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., vino, kakovost, aroma, Cipro Celotno besedilo (datoteka, 1,25 MB) |
|
6. Prispevek vinskih prireditev k tržnemu položaju vinMojca Štorgelj, 2010, diplomsko delo Ključne besede: trženje, vino, vinske prireditve, promocija, pospeševanje prodaje, ankete, internetno trženje, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 660,07 KB) |
7. Poznavanje in odnos mladih do vina pridelanega iz bio grozdjaBarbara Hajnšek, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., vino, grozdje, mladina, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 1,06 MB) |
|
|
10. Okarakterizacija pridelave grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Zeleni sauvignon' v vinorodnem okolišu Goriška brdaMarko Sirk, 2012, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., Zeleni sauvignon, grozdje, gojitvene oblike, Goriška brda, vino, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 837,24 KB) |