1. Analiza naprav za nanos fitofarmacevtskih sredstev v Savinjski in Posavski regijiDavid Danijel, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kmetijska mehanizacija, kmetijski stroji, škropilnice, testiranje, preizkušanje, prašenje in škropljenje, fitofarmacevtska sredstva, dovoljenja Celotno besedilo (datoteka, 933,53 KB) |
2. Kalivost plevnatega, oluščenega in obrušenega semena pire (Triticum aestivum L. var. spelta)Zvonko Glažar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: žita, pira, spelta, semena, plevnata semena, obrušena semena, luščilnik plev, brusilnik zrna, kalivost, testiranje kalivosti, laboratorijska kalivost Celotno besedilo (datoteka, 544,99 KB) |
|
4. Priprava rekombinantnega katepsina B v E. coli in inhibicija njegove aktivnosti z nizkomolekularnimi inhibitorjiMaja Štalekar, 2010, diplomsko delo Ključne besede: katepsin B, prokatepsin B, cisteinska proteaza, heterologno izražanje, rekombinantni protein, Escherichia coli, nizkomolekularni inhibitor, inhibicija, testiranje inhibicije Celotno besedilo (datoteka, 852,65 KB) |
5. Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesaGregor Tkalec, 2007, diplomsko delo Ključne besede: marketing, razvoj novih konceptov, izdelki iz perutninskega mesa, iskanje idej, tehnološko izvedljivi izdelki, testiranje konceptov, energijske piščančje klobase, piščančji prigrizki, sprejemljivost pri potrošnikih, športna hrana, prigrizki Celotno besedilo (datoteka, 637,71 KB) |
6. Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjemKatarina Borovšak, 2011, diplomsko delo Ključne besede: živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa Celotno besedilo (datoteka, 1,19 MB) |
7. Senzorična sprejemljivost sadnih sokov z različno vsebnostjo sladkorja in kisline pri potrošnikihSuzana Povše, 2011, diplomsko delo Ključne besede: sadni sokovi, sadni nektarji, mango nektar, vsebnost sladkorja, vsebnost kisline, razvoj novih izdelkov, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, test preferenc, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih Celotno besedilo (datoteka, 1,84 MB) |
8. Testiranje instrumenta Meteo Station HM30Gregor Furlan, 2016, diplomsko delo Ključne besede: testiranje instrumenta, merjenje vremenskih parametrov, temperatura, zračni
tlak, vlaga, lomni količnik, merjenje dolžin, termometer, psihrometer, higrometer, barometer Celotno besedilo (datoteka, 2,64 MB) |
9. Avtomatska naprava za umerjanje in končno kontrolo linearnih magnetnih dajalnikov pomikaMIHAEL CEGLAR, 2016, diplomsko delo Ključne besede: magnetni dajalnik, merilna glava, merjeni dajalnik, merjenec, magnetni trak, merilni sistem, testna naprava, testiranje, testna procedura Celotno besedilo (datoteka, 2,54 MB) |
|