1 - 2 / 2 1 |
1. Salting of dry-cured meat - a potential cause of contamination with the ochratoxin A-producing species Penicillium nordicum Silva Sonjak, Mia Ličen, Jens Christian Frisvad, Nina Gunde-Cimerman, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: moulds, sea salt |
2. Chemical characterisation of stromatolitic "petola" layer (Sečovlje salt-pans,Slovenia) using FT-IR spectroscopy Nives Kovač, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: morje, onesnaževanje, sediment, analizna kemija, petola, analizna kemija, soline, Sečoveljske soline, fluorescentna spetroskopija, infrardeča spektralna analiza, FT-IR, elementarna kompozicija, stromatolitna petola, Tržaški zaliv, severni Jadran, marine chemistry, organic geochemistry, analytical methods, marine research, salt-pans, Gulf of Trieste, chemical analysis, sediments, stromatolite petola, fluorescence spectroscopy, FT-IR spestroscopy, Adriatic sea |