Napredno

 
  Išči
    Enostavno iskanje


Rezultati

10 rezultatov
1 - 10 / 10
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
4. Polyphenols from food and natural products
Rui F. M. Silva, Lea Pogačnik, 2020, pregledni znanstveni članek

Ključne besede: bioavailability, in vitro models, neuroprotection, neurotoxicity, polyphenols, toxicity
Celotno besedilo (datoteka, 1,05 MB) Gradivo ima več datotek! Več...

9. Antioxidants, food processing and health
Borut Poljšak, Vito Kovač, Irina Milisav, 2021, izvirni znanstveni članek

Ključne besede: antioxidants, polyphenols, food processing, health, oxidation, hormesis, stress response
Celotno besedilo (datoteka, 536,66 KB) Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.18 sek.
Na vrh