|
|
|
|
5. Infra rdeča termografska analiza zmrzovanja vodne kapljiceUrban Bokal, 2021, magistrsko delo Ključne besede: hidrofilnost, superhidrofobnost, kontaktni kot kapljice, kot odkotalitve kapljice, ohlajanje vodne kapljice, sreženje, zmrzovanje vodne kapljic Celotno besedilo (datoteka, 8,91 MB) |
6. Vpliv parametrov brizganja na maso in obliko neenakomerno hlajenih kosovMatic Draksler, 2017, diplomsko delo/naloga Ključne besede: parametri brizganja, polietilen visoke gostote, temperaturne deformacije, ohlajanje, krčenje, nagib, temperiranje orodja Celotno besedilo (datoteka, 3,95 MB) |
7. Ohranjanje svežine živilŽiga Žalec, 2019, diplomsko delo/naloga Ključne besede: industrijsko oblikovanje, oblikovanje shrambe živil, ohranjanje svežine, lončarstvo, naravni materiali, ohlajanje z izhlapevanjem, vpijanje plinov, povečanje dnevnega vnosa sadja, diplomsko delo Celotno besedilo (datoteka, 5,14 MB) |
8. Pregled hevristik za problem trgovskega potnikaJAKOB GABERC ARTENJAK, 2020, diplomsko delo/naloga Ključne besede: hevristika, Problem trgovskega potnika, simetrični Problem trgovskega potnika, Lokalno iskanje, k-opt, Lin-Kerninghan, Simulirano ohlajanje, Kolonija mravelj, Optimizacija z roji delcev, Oponašanje volkov Celotno besedilo (datoteka, 799,81 KB) |
|
|