Ključne besede: vitamin E, vitamin C, selenium, broiler, meat qualityCelotno besedilo (datoteka, 148,45 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: microbiological quality, fish meat, common carp, Cyprinus carpio, spoilage, shelf-life, natural compounds, antimicrobial effect, Pseudomonas, bacterial adhesion, biofilm, surface contamination, transfer of contaminationCelotno besedilo (datoteka, 25,74 MB)
Ključne besede: core diameter, holding time, meat quality, myofibril direction, poultry, water-holding capacityCelotno besedilo (datoteka, 784,33 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: transglutaminase, sensory analysis, meat qualityCelotno besedilo (datoteka, 237,66 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: vitamin E, vitamin C, selenium, broiler, cyclic heat stress, meat quality, meat oxidative stabilityCelotno besedilo (datoteka, 302,06 KB) Gradivo ima več datotek! Več...