Ključne besede: cattle, dairy cows, diseases, subclinical mastitis, molecular genetics, lactoferrin gene, PCR-RFLPCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: lactoferrin, acid whey, monolithic ion-exchange chromatography, E. coli O157:H7Celotno besedilo (datoteka, 3,70 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: lactoferrin, stability, HPLC-UV, spectroscopic methods, stability-indicating approach, proteins, quality controlCelotno besedilo (datoteka, 3,97 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: lactoferrin, lactoferricin, peptides, antimicrobial activity, mechanisms of actionCelotno besedilo (datoteka, 2,48 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: lactoferrin, pellets, enteric coating, gastric digestion, stability, shelf lifeCelotno besedilo (datoteka, 4,25 MB) Gradivo ima več datotek! Več...