|
|
3. Medgeneracijska primerjava govora Dolenje vasi pri SenožečahErika Može, 2017, magistrsko delo Ključne besede: slovenščina, slovenska narečja, primorska narečja, notranjsko narečje, medgeneracijska primerjalna študija, leksika, kulinarika, Dolenja vas pri Senožečah, bolonjski magisteriji Celotno besedilo (datoteka, 3,81 MB) |
4. Družabna knjiga receptov v Evropski unijiTrina Čuček Meršol, 2019, diplomsko delo/naloga Ključne besede: vizualne komunikacije, ilustracija, poljudnoznanstvena ilustracija, tipografija, knjiga receptov, kulinarika, Evropska unija, diplomska naloga Celotno besedilo (datoteka, 14,34 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Multimodale Analyse ausgewählter Werbekampagnen zu Kulinarik der deutschen Bundesländer Sachsen, Baden-Württemberg und Nordrhein-WestfalenBarbara Brodarič, 2020, magistrsko delo/naloga Ključne besede: oglaševanje, kulinarika, multimodalna analiza, Saška, Baden-Württemberg, Severno Porenje-Vestfalija, nemški jezik Celotno besedilo (datoteka, 7,50 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
7. Zgodbe o morju: Pomen ribištva na PrimorskemKiri Štular, 2022, diplomsko delo/naloga Ključne besede: ribištvo, ribiči, Primorska, verovanja, identiteta, folklora, turizem, kulinarika Celotno besedilo (datoteka, 2,54 MB) |
8. Idejna zasnova Kulinarične tržnice in razširitev Biotehnične fakultete v LjubljaniKristjan Koprivec, 2023, magistrsko delo/naloga Ključne besede: Kulinarična tržnica, Biotehniška fakulteta, Ljubljana, tržnica, kulinarika, gastronomija, hortikultura, edukacija, laboratoriji, trg Celotno besedilo (datoteka, 83,19 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |