Keywords: mleko, surovo mleko, dvodnevno zbiranje mleka, dolivanje neohlajenega mleka, nihanje temperature mleka, mikrobiološka kakovost surovega mlekaFull text (file, 446,62 KB)
Keywords: mleko, surovo mleko, mlečni izdelki, kajmak, tradicionalni način izdelave kajmaka, analiza mleka, kemijska analiza kajmaka, mikrobiološka kakovost kajmaka, zorenje kajmaka, senzorične lastnosti kajmakaFull text (file, 1,60 MB)
Keywords: kozje mleko, koze, ekološka reja, konvencionalna reja, kakovost mleka, kozji sir, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 3,41 MB)
Keywords: govedo, krave molznice, ekološko kmetijstvo, prireja mleka, kakovost mleka, pasmeFull text (file, 2,15 MB)
Keywords: govedo, krave, molznice, konvencionalna molža, avtomatska molža, mlečnost, kakovost mleka, diplomske nalogeFull text (file, 3,48 MB)
Keywords: mlečni izdelki, sir, tradicionalni slovenski sir, trnič, tehnološki postopki, kisanje mleka, sušenje, kemijska sestava, maščobe, beljakovine, sol, suha snov, mikrobiološke značilnosti, mlečnokislinske bakterije, senzorična kakovostFull text (file, 4,30 MB)