Keywords: vino, mošt, alkoholna fermentacija, Saccharomyces cerevisiae, dušikove spojine, hranila za kvasovke, YANFull text (file, 2,96 MB)
Keywords: vino, penina, vinske kvasovke, sekundarna alkoholna fermentacija, hlapne žveplove spojine, reduktivne spojine, vodikov sulfid, hranila za kvasovkeFull text (file, 3,25 MB)
Keywords: vino, vinske kvasovke, ne-Saccharomyces, starterske kulture, hranila za kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 2,48 MB)
Keywords: sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, hrastove trske, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, skupni fenoli, antioksidativni potencial, hranila za kvasovkeFull text (file, 1,41 MB)
Keywords: rebula, mošt, vinske kvasovke, starterske kulture, hranila za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnostiFull text (file, 833,39 KB)
Keywords: vino, belo vino, laški rizling, alkoholna fermentacija, Saccharomyces cerevisiae, starter kulture, hranila za kvasovke, bakrovi ioni, fizikalno-kemijske lastnosti, moštFull text (file, 2,74 MB)
Keywords: vino, flotacija, sedimentacija, bistrenje, mošt, grozdni sok, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, hlapne spojine, hranila za kvasovkeFull text (file, 8,16 MB)