Ključne besede: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 781,49 KB)
Ključne besede: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pHCelotno besedilo (datoteka, 502,67 KB)
Ključne besede: vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 970,87 KB)
Ključne besede: Med, hlapne komponente, plinska kromatografija, masna spektrometrija.Celotno besedilo (datoteka, 3,90 MB)
Ključne besede: aromatizirane pijače, emulzije, emulgatorji, homogenizacija, obtežila, stabilnost, motnost, intenzivnost zaznave, hlapne komponente citrusne aromeCelotno besedilo (datoteka, 2,31 MB)