Keywords: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnostiFull text (file, 781,49 KB)
Keywords: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pHFull text (file, 502,67 KB)
Keywords: vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnostiFull text (file, 970,87 KB)
Keywords: Med, hlapne komponente, plinska kromatografija, masna spektrometrija.Full text (file, 3,90 MB)
Keywords: aromatizirane pijače, emulzije, emulgatorji, homogenizacija, obtežila, stabilnost, motnost, intenzivnost zaznave, hlapne komponente citrusne aromeFull text (file, 2,31 MB)