1. Identity and genetic relatedness of Bosnia and Herzegovina grapevine germplasmLidija Tomić, Nataša Štajner, Tatjana Jovanović-Cvetković, Miljan Cvetković, Branka Javornik, 2012, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vinska trta, mikrosateliti, mikrosatelitski markerji, identifikacija kultivarjev, Bosna in Hercegovina, kultivarji, sorte, identiteta, grapevine, microsatellite, identity, cultivar identification, relatedness Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Genetic investigation of grapevine varieties 'Ribolla Gialla' (Italy), 'Rebula' (Slovenia) and 'Robola' (Ionian Islands)Gabriella De Lorenzis, Serena Imazio, Denis Rusjan, José F. Vouillamoz, Nikolaos Nikolaou, Osvaldo Failla, Attilio Scienza, 2013, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vinska trta, genetska variabilnost, molekularni markerji, SSR, vitis vinifera, cultivars, cultivar identification, molecular markers, genetic diversity, synonyms, ssr Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Fruit size prediction of four apple cultivars: accuracy and timingPeter Zadravec, Robert Veberič, Franci Štampar, Klemen Eler, Valentina Schmitzer, 2013, izvirni znanstveni članek Ključne besede: jablana, velikost plodov, sorte, teža, napovedovanje, mkonitoring rasti, apple, cultivar, fruit, diameter, mass, increase Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
5. Biophysical characterization of autochthonous and new apple cultivar surfacesKlemen Bohinc, Roman Štukelj, Anže Abram, Ivan Jerman, Nigel Willy Van de Velde, Rajko Vidrih, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: apples, autochthonous cultivar, new cultivar, surface characteristics Celotno besedilo (datoteka, 1,96 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. The phenolic profile of sweet cherry fruits influenced by cultivar/rootstock combinationĐorđe Boškov, Dragan Milatović, Vera Rakonjac, Gordan Zec, Metka Hudina, Robert Veberič, Maja Mikulič Petkovšek, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: sweet cherry, Prunus avium L., phenolic compounds, rootstock, cultivar, nutritional value Celotno besedilo (datoteka, 593,79 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Changes in the aroma profile and phenolic compound contents of different strawberry cultivars during ripeningKristyna Šimkova, Robert Veberič, Mariana Cecilia Grohar, Massimiliano Pelacci, Tina Smrke, Tea Burin, Aljaž Medič, Nika Cvelbar Weber, Jerneja Jakopič, 2024 Ključne besede: Fragaria × ananassa, volatile organic compounds, phenolics, fruit development, cultivar Celotno besedilo (datoteka, 137,44 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Changes in the aroma profile and phenolic compound contents of different strawberry cultivars during ripeningKristyna Šimkova, Robert Veberič, Mariana Cecilia Grohar, Massimiliano Pelacci, Tina Smrke, Tea Burin, Aljaž Medič, Nika Cvelbar Weber, Jerneja Jakopič, 2024, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Fragaria × ananassa, volatile organic compounds, phenolics, fruit development, cultivar Celotno besedilo (datoteka, 1,82 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |