|
|
3. Kemična sestava prave robide (Rubus fruticosus L. agg.) in njena uporabnostEva Plevnik, 2021, diplomsko delo Ključne besede: Rubus fruticosus, gojenje, kemična sestava, fruktoza, glukoza, citronska kislina, jabolčna kislina, prehranske vlaknine, vitamin C, fenolne kisline, flavonoidi, antocianini, uporaba, pigmenti, mikroorganizmi, biorazgradljiva embalaža, prehrana Celotno besedilo (datoteka, 1,27 MB) |
|
|
6. Vpliv sestave hitozanskega premaza na rast plesni Penicillium expansum in tvorbo toksina - patulinaAna Marija Jeler, 2022, magistrsko delo Ključne besede: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, jabolka, hitozan, Penicillium expansum, patulin, ocetna kislina, citronska kislina Celotno besedilo (datoteka, 2,67 MB) |
|
|