|
|
3. Ekstrakcija barvnih in fenolnih spojin v grozdni sok med maceracijo rdečega grozdjaŠpela Čerpič, 2006, undergraduate thesis Keywords: grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin Full text (file, 589,91 KB) |
|
|
|
|
|
9. Barvna korekcija pri digitalni video montažiUroš Raztresen, 2011, undergraduate thesis Keywords: video visoke ločljivosti, video produkcija, snemanje, barve, digitalne kamere, video montaža, računalništvo, računalništvo in informatika, visokošolski strokovni študij, diplomske naloge Full text (outside link) |
10. Sodobne tehnologije razmnoževanja kartPeter Hari, 2006, undergraduate thesis Keywords: geodezija, diplomska dela, UNI, digitalni tisk, Xeikon, kartografija, karta, barve Full text (file, 2,82 MB) |