|
2. Dopolnitev podatkovne baze namakalnih sistemov z agrotehničnimi vsebinamiKarin Kompare, 2007, undergraduate thesis Keywords: namakanje, namakalni parametri, namakalni sistemi, podatkovne baze, agrotehnični parametri, NAMIZ, SWAP, CROPWAT Full text (file, 1,63 MB) |
3. Ocena parametrov disperzije za lastnosti zunanjosti pri konjih haflinške pasmeMartina Planinc, Janez Rus, Milena Kovač, Špela Malovrh, 2010, original scientific article Keywords: konji, pasme, haflinška pasma, haflinger, lastnosti zunanjosti, selekcija, genetski parametri, Slovenija Full text (outside link) |
4. Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele PosavjeMarko Škofca, 2008, undergraduate thesis Keywords: vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti Full text (file, 958,16 KB) |
5. Kakovostni parametri vina malvazijaSandra Valenti, 2011, undergraduate thesis Keywords: mošt, mlado vino, malvazija, alkoholna fermentacija, kakovostni parametri, selekcionirane kvasovke, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, fizikalno-kemijske lastnosti, mikrobiološka analiza, senzorične lastnosti Full text (file, 4,86 MB) |
|
7. Razlike v parametrih tehnike premet dvojni skrčeni salto naprej na konju in mizi za preskokStanislav Matjaž Ferkolj, 2007, master's thesis Keywords: gimnastika, parametri, tehnike, premet, salto naprej, preskoki, konj z ročaji, razlike, kinematična analiza, APAS, t-test, miza za preskok Full text (outside link) |
8. Primerjava vplivov nordijske in klasične hoje na nekatere vidike telesne pripravljenosti in subjektivno oceno telesnega zdravja koronarnih bolnikovPolonca Pokleka, 2007, undergraduate thesis Keywords: rekreacija, nordijska hoja, telesna aktivnost, hoja, zdravje, koronarne bolezni, antropometrija, parametri, SPSS, analiza variance, T-test Full text (outside link) |
|
|