1. Postavitev sistema HACCP v prehranski verigi nove Pediatrične klinikeTina Jakop, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, procesna kontrola, HACCP, bolnišnična kuhinja, Pediatrična klinika v Ljubljani, nabava živil, skladiščenje živil, priprava jedi, distribucija jedi, kritične kontrolne točke, alergeni, temperatura, čas Celotno besedilo (datoteka, 1,24 MB) |
2. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
3. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB) |
4. Analiza tveganja kritičnih kontrolnih točk (HACCP sistem) za varnost živil v gostinski organizaciji in z njo povezani stroškiGreta Polak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, živila, varnost, higiena, kontrola, standardi, sistemi, HACCP, analiza, zakonodaja, mednarodne primerjave, Slovenija, EU, ZDA Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
7. Raziskava upoštevanja načel HACCP pri vodooskrbnih sistemih v SlovenijiKaja Zgonc, 2015, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, HACCP, načela HACCP, zdravstveno ustrezna pitna voda Celotno besedilo (datoteka, 2,30 MB) |
8. Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurantsTamara Poklar Vatovec, Tadeja Jakus, Mojca Bizjak, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: food, seashells, seashell specialities, seashells handling, HACCP, restaurants, education, questionnaires, Slovenija Celotno besedilo (povezava drugam) |
9. Prednosti in slabosti uporabe polimernih materialov v vodovodnih sistemihAleš Preglej, 2015, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, pitna voda, polimerni materiali, HACCP, načela HACCP, vodovodni sistemi, prednosti in slabosti Celotno besedilo (datoteka, 3,56 MB) |
|