|
|
|
4. Lastnosti mutiranih različic listeriolizina OŽiva Ramšak, 2009, undergraduate thesis Keywords: bakterije, listeriolizin O, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, triptofanska fluorescenca, homologno modeliranje, pH-odvisnost, izolacija proteina Full text (file, 3,20 MB) |
5. Primerjava modelov FOCUS PELMO in PEARL pri ocenjevanju izpiranja herbicidov v treh izbranih vrstah tal na območju Apaške dolineMarjan Šinkovec, Ana Štangelj, Primož Bukovec, Marjetka Suhadolc, 2011, original scientific article Keywords: onesnaževanje tal, fitofarmacevtska sredstva, GIS, modeliranje, kolobar, PELMO Full text (outside link) |
6. Ocenjevanje in izbira jedilnikov za starostnike s pomočjo matematičnega programiranjaMojca Gamse, 2008, undergraduate thesis Keywords: prehrana, prehrana starostnikov, dom starejših občanov, obroki, jedilniki, diete, matematično modeliranje, večkriterijsko odločanje, DEXi, AHP Full text (file, 1,33 MB) |
7. Vpliv katehinov na delovanje enterotoksinovEvgen Benedik, 2010, undergraduate thesis Keywords: enterotoksini, inaktivacija toksinov, proteini, denaturacija proteinov, stafilokokni enterotoksin B, SEB, goveji serumski albumin, BSA, polifenoli, katehini, hidroksicimetne kisline, flavonoidi, kavna kislina, p-kumarna kislina, rožmarinska kislina, epikatehin galat, epigalokatehin galat, epigalokatehin, kvercetin, kampferol, kampferol-3-glukozid, naringenin, UV-VIS spektrofotometrija, fluorimetrija, molekulsko modeliranje, docking, vgnezdenje Full text (file, 3,69 MB) |
|
|
|