1. Vpliv topila v tekoči aromi na kakovost konditorskih izdelkovAlenka Marčič, 2010, diplomsko delo Ključne besede: arome, tekoče arome, topila, etanol, propilenglikol, triacetin, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, crodamol, limonen, konditorski izdelki, čokolada, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, žvečilni gumi, keksi, senzorični testi, rangirni test Celotno besedilo (datoteka, 677,19 KB) |
|
3. Tehnologija priprave abrazijsko odpornih betonov z dodatkom gumeMatjaž Urh, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, VSŠ, beton, betonska mešanica, sestavine betona, eksperiment, recikliranje pnevmatik, granulirana guma, betonska tehnologija, gumi beton, vrste agregatov, sestavine gumi-betonskih mešanic, abrazijska odpornost Celotno besedilo (datoteka, 15,19 MB) |
4. The science of sugar confectioneryW. P. Edwards, 2000 Ključne besede: živila, živilska tehnologija, konditorstvo, konditorski izdelki, bonboni, karamele, žvečilni gumi, sladkor, sladkorni izdelki, sirupi, želirna sredstva, emulgatorji, aditivi, barvila, arome Celotno besedilo (povezava drugam) |
5. Razvoj v vodi topnega propolisa z metodo sušenja z razprševanjem in liofilizacijoAnže Slukan, 2020, magistrsko delo Ključne besede: propolis, vodotopni propolis, kapsulacija, sušenje, sušenje z razprševanjem, liofilizacija, fenolne spojine, arabski gumi, malodekstrini, antioksidativni potencial, mikroskopija, elektronski mikroskop Celotno besedilo (datoteka, 3,50 MB) |
|
|
|
9. Obogatitev pijač s prehransko vlakninoNina Petrovčič, 2019, diplomsko delo Ključne besede: prehranska vlaknina, NUTRIOSE®, gumi arabika, pijače, kava, pomarančni nektar, senzorična analiza, senzorične lastnosti, všečnost, potrošniki Celotno besedilo (datoteka, 1,03 MB) |
|