|
|
3. Tretji doktorski dan Bi(o)znanostizbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci Ključne besede: elektronske knjige, agronomija, agroživilska mikrobiologija, biologija, biotehnologija, upravljanje gozdnih ekosistemov, znanost o celici, znanost o živalih, živilstvo Celotno besedilo (datoteka, 5,81 MB) |
4. Production of aflatoxin B1 by Aspergillus parasiticus grown on a novel meat-based mediaIva Zahija Jazbec, Barbara Jeršek, Lea Demšar, Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: moulds, Aspergillus parasiticus, mycotoxins, aflatoxin B1, meat-based media Celotno besedilo (datoteka, 1,96 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Četrti Doktorski dan Bi(o)znanosti?Jure Mravlje, Pia Starič, druge monografije in druga zaključena dela Ključne besede: elektronske knjige, bioinformatika, biotehnologija, hortikultura, mikrobiologija, znanost o celici, živilstvo Celotno besedilo (datoteka, 623,77 KB) |
6. Meat starter culture reduces Aspergillus parasiticus production of aflatoxins on meat-based and salami model mediaIva Zahija Jazbec, Lea Demšar, Barbara Jeršek, Tomaž Polak, 2024, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Aspergillus parasiticus, aflatoxins, meat starter culture, meat-based media, salami model media, dry-fermented meat products, food safety Celotno besedilo (datoteka, 3,85 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |