Ključne besede: koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kislineCelotno besedilo (datoteka, 1,04 MB)
Ključne besede: meso, piščančje meso, n-3 VNMK, rastlinski ekstrakti, heterociklični aromatski amini, oksidacija lipidov, oksidi holesterola, toplotna obdelava, citotoksičnost, genotiksičnostCelotno besedilo (datoteka, 1,92 MB)
Ključne besede: vlaknovine, zaščitne rokavice, mehanske lastnosti, elastične lastnosti, zračna prepustnostCelotno besedilo (datoteka, 1,09 MB)
Ključne besede: kulturna dediščina, proteini, ELISA, optimizacija, diski CIMmicCelotno besedilo (datoteka, 2,68 MB)
Ključne besede: tempera painting, wood, environmental monitoring, amplicon sequencing, fungi, bacteriaCelotno besedilo (datoteka, 9,51 MB) Gradivo ima več datotek! Več...