1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst medu Katarina Mehle, 2011, undergraduate thesis Keywords: med, pristen med, potvorjen med, fruktozno-glukozni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, sladkorji v medu, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, vsebnost aminokisline prolin |
2. Ocena obsežnosti vnosa vitamina A v organizem s hrano, prehranskimi dopolnili in kozmetičnimi izdelki ter možne posledice njegovih previsokih koncentracij Katarina Mehle, 2015, undergraduate thesis Keywords: prehranska dopolnila, vitamin A, retinol, vitamin D |
3. Vrednotenje parabenov in njihovih razgradnih produktov kot okoljskih endokrinih motilcev in silico Katarina Mehle, 2019, master's thesis/paper Keywords: parabeni, halogeniranje, in silico napoved, endokrino delovanje, ekotoksikološki vpliv. |