|
2. Higienska ustreznost materialov za linijsko proizvodnjo pekarskih izdelkovEva Stražar, 2016, magistrsko delo Ključne besede: sanitarno inženirstvo, adhezija, biofilmi, Bacillus cereus, poliuretanski transportni trakovi, pekarska industrija, metode odstranjevanja Celotno besedilo (datoteka, 1,44 MB) |
|
|
5. Gensko spremenjeni organizmi in tveganja za zdravjeSebastjan Filip, Rok Fink, 2010, strokovni članek Ključne besede: gensko spremenjeni organizmi, zdravje, tveganje, hrana, toksičnost, alergenost Celotno besedilo (datoteka, 627,77 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Influence of food composition on freezing timeSebastjan Filip, Rok Fink, Mojca Jevšnik Podlesnik, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: freezing, food composition, freezing time, freezing point, food quality, food safety Celotno besedilo (datoteka, 1,01 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Comparison of wooden (Abies spp.) and plastic trays for pasta dryingRok Fink, Sebastjan Filip, Mojca Jevšnik Podlesnik, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: wood, plastic, microorganisms, swabs, pasta drying Celotno besedilo (datoteka, 1002,21 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Surface-active natural saponins. Properties, safety, and efficacyRok Fink, Sebastjan Filip, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: natural saponins, synthetic saponins, detergent properties, anti-biofilm potentials, antibacterial properties, ecotoxicity, hygiene Celotno besedilo (datoteka, 2,96 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |