Ključne besede: zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin CCelotno besedilo (datoteka, 652,74 KB)
Ključne besede: peleti, proizvodnja peletov, mehanska obstojnost, vsebnost pepela, vsebnost vodeCelotno besedilo (datoteka, 2,66 MB)
Ključne besede: med, botanično poreklo, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidativna učinkovitost, metoda DPPH, fenolne spojine, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost pepela, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, kot zasuka, barvaCelotno besedilo (datoteka, 1,55 MB)
Ključne besede: med, pH, barva, vsebnost pepela, električna prevodnostCelotno besedilo (datoteka, 1,72 MB)
Ključne besede: lesni peleti, peletiranje, invazivne tujerodne lesne vrste, vlažnost, gostota nasutja, mehanska obstojnost, vsebnost pepelaCelotno besedilo (datoteka, 4,64 MB)