|
|
|
|
5. Vpliv letnika na vsebnost sladkorjev in kislin v meduSandra Kozlar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, kemijska sestava, saharoza, organske kisline, laktoni, pH, fizikalno-kemijske lastnosti, specifični kot zasuka Celotno besedilo (datoteka, 621,88 KB) |
6. Specifični kot zasuka meduAnja Lepen, 2007, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, nektar, mana, fizikalno-kemijske lastnosti, specifični kot zasuka, polarimetrična metoda, specifična električna prevodnost Celotno besedilo (datoteka, 672,41 KB) |
7. Priprava in karakterizacija ionskih izmenjevalcev iz odpadnih rastlinskih materialov za vezavo Cu[2+] iz vodnih raztopinAdriana Ban, 2008, diplomsko delo Ključne besede: ionski izmenjevalci, baker, bakrovi ioni, vezanje bakrovih ionov, otrobi, pšenični otrobi kot izmenjevalci, priprava otrobov, kapaciteta vezave Cu[2+], vpliv Cu[2+] na vsebnost antioksidantov Celotno besedilo (datoteka, 725,08 KB) |
8. Določanje vrstne značilnosti meduMaja Grešak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, lipov med, smrekov med, hojev med, kostanjev med, kemijska sestava, električna prevodnost, specifični kot zasuka, statistična analiza podatkov Celotno besedilo (datoteka, 936,52 KB) |
9. Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametreLidija Potočnik, 2009, diplomsko delo Ključne besede: med, slovenski med, vrste medu, akacijev med, cvetlični med, lipov med, kostanjev med, gozdni med, vsebnost vode, električna prevodnost, specifični kot zasuka, prolin, skupne beljakovine Celotno besedilo (datoteka, 1,06 MB) |
10. Vpliv vizualnih komunikacij pri izbiri živilKatja Vučko, 2010, diplomsko delo Ključne besede: potrošniki, študenti kot potrošniki, nakupno vedenje, nakupovanje živil, embalaža, pakiranje živil, vizualne komunikacije, izbira živil Celotno besedilo (datoteka, 1,42 MB) |