1. Uvajanje in optimizacija metode za določanje CoQ10 v mleku in mlečnih izdelkihKsenja David, 2007, diplomsko delo Ključne besede: analizne metode, ekstrakcija tekoče-tekoče, LLE, ekstrakcija na trdni fazi, SPE, HPLC, validacija metode, koencim Q10, mleko, mlečni izdelki Celotno besedilo (datoteka, 479,91 KB) |
2. Določanje vsebnosti skupne prehranske vlaknine z encimsko metodoIrena Moravec, 2011, diplomsko delo Ključne besede: analizne metode, prehranska vlaknina, skupna prehranska vlaknina, določanje prehranske vlaknine, validacija metod, merilna negotovost, razširjena negotovost Celotno besedilo (datoteka, 497,13 KB) |
|
|
|
|
7. Medprocesna analitika za spremljanje sinteze 1-hidroksi-3,5-dimetiladamantana s plinsko kromatografijoKatarina Brulc, 2013, magistrsko delo Ključne besede: plinska kromatografija, analizni testi, sinteza zdravilnih učinkovin, medprocesna kontrola, memantanijev klorid, validacija analizne metode, 1-hidroksi-3, 5-dimetiladamantan Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|