Ključne besede: barve, všečnost barv, moda, izbira oblačil, izražanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,02 MB)
Ključne besede: celiakija, gluten, brezglutenska živila, pekovski izdelki, fini pekovski izdelki, označbe živil, hranilna vrednost, prehranski semafor, senzorična analiza, všečnost, 9-točkovna hedonska lestvicaCelotno besedilo (datoteka, 1,36 MB)
Ključne besede: prehranska vlaknina, NUTRIOSE®, gumi arabika, pijače, kava, pomarančni nektar, senzorična analiza, senzorične lastnosti, všečnost, potrošnikiCelotno besedilo (datoteka, 1,03 MB)
Ključne besede: med, kostanjev med, senzorične lastnosti, senzorična analiza, metoda CATA, hedonska lestvica, aroma, všečnost, mladi potrošnikiCelotno besedilo (datoteka, 1,33 MB)