Ključne besede: pekovski izdelki, kruh, aditivi, trehaloza, kakovost kruha, tehnološke lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,74 MB)
Ključne besede: medonosna čebela, glukoza, fruktoza, trehaloza, zimska gruča, tekočinska kromatografijaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vezikli, dinamično sipanje svetlobe, surfaktant, trehaloza, zeta potencialCelotno besedilo (datoteka, 2,48 MB)
Ključne besede: trehaloza, krioprezervacija, elektroporacija, DMSO, humane mezenhimske matične celice, ASC, UC-MSCCelotno besedilo (datoteka, 4,19 MB)
Ključne besede: biskvit, nadomestki sladkorja, sladila, eritritol, ksilitol, trehaloza, agavin sirup, kemijska analiza, energijska vrednost, senzorična analiza, tekstura, barvaCelotno besedilo (datoteka, 1,49 MB)
Ključne besede: nanokompozitni geli, flurbiprofen, D-(+)-trehaloza, polietilen glikol 3350, ex vivo permeabilnostCelotno besedilo (datoteka, 2,85 MB)