1. Vpliv enoloških taninov na kakovost vina teran PTPSanja Novak, 2011, diplomsko delo Ključne besede: vino, rdeče vino, teran, tanini, enološka sredstva, enološki tanini, fenolne spojine, antocianini, barva vina, antiokisidativni potencial, kemijska sestava, senzorična analiza Celotno besedilo (datoteka, 691,22 KB) |
2. Does consumer preference exceed initially indicated wishes?Katarina Borovšak, Xavier Gellynck, Sara de Pelsmaeker, Aleš Kuhar, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: food, new food products, sweet topping, Teran, consumers, sensory testing, preference test, hedonic test, prototype optimization Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Značilne sadne arome rdečih vinLucija Levstek, 2020, diplomsko delo Ključne besede: vino, rdeča vina, refošk, teran PTP, rdeča zvrst, cabernet sauvignon, merlot, senzorične lastnosti, senzorične analize, sadne arome, senzorično ocenjevanje Celotno besedilo (datoteka, 1,30 MB) |
4. Ampelografska okarakterizacija žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sort 'Refošk' in 'Teran'Manuela Štrakl, 2016, diplomsko delo Ključne besede: ampelografija, žlahtna vinska trta, Vitis vinifera, sorte, Refošk, Teran, Primorska Celotno besedilo (datoteka, 1011,50 KB) |
5. Pridelava grozdja žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Refošk' in vina teran PTP na KrasuAna Kovačič, 2022, diplomsko delo Ključne besede: Vinogradništvo, pridelava, grozdje, vino, refošk, teran, Kras Celotno besedilo (datoteka, 1,01 MB) |
6. Antioksidativne lastnosti vina sorte Refošk na PrimorskemBarbara Ovtar, 2024, magistrsko delo Ključne besede: rdeče vino, refošk, teran, fenolne spojine, tanini, flavonoidi, barvni parametri, intenziteta barve, antioksidativni potencial, antocianini Celotno besedilo (datoteka, 1,56 MB) |
7. Značilnosti pridelave grozdja sorte 'Refošk' in kakovost vina teran PTPTinkara Gulič, 2024, diplomsko delo Ključne besede: Vinogradništvo, pridelava, grozdje, vino, 'Refošk', teran, Kras Celotno besedilo (datoteka, 1,45 MB) |