1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Uvajanje smrdljivega regrata (Aposeris foetida (L.) Less.) v kmetijsko pridelavo Martina Hosta, 2017, magistrsko delo Ključne besede: smrdljivi regrat, tehnologije pridelave, bioaktivne snovi, zdravje ljudi |
2. Pridelava črnega bezga (Sambucus nigra L.) in njegove za zdravje škodljive in koristne snovi Blaž Kozjek, 2019, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, črni bezeg, Sambucus nigra, antocianini, glikozidi kvercetina, tehnologije pridelave, sambunigrin |
3. Analiza življenjskega kroga tehnologij pridelave solate in določitev normalizacijskih dejavnikov za Slovenijo Matej Slapnik, 2015, doktorska disertacija Ključne besede: analiza življenjskega kroga, LCA, normalizacija, okoljski odtis, stroški pridelave, rastlinske farme, tehnologije pridelave, solata |