1. Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazijaKristina Kavčič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovost Celotno besedilo (datoteka, 849,07 KB) |
2. Idejne zasnove ureditve deponije usnjarskih odpadkov RakovnikNejc Majoranc, 2015, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, Rakovnik, ravnanje z odpadki, čiščenje izcedne vode, odlagališče, tehnološki postopki Celotno besedilo (datoteka, 4,06 MB) |
3. Vpliv temperature na proces kaljenja ržiSuzana Filipič, 2017, diplomsko delo Ključne besede: žita, rž, slad, rženi slad, tehnološki postopki, namakanje, kaljenje, kalčki, koreninice, toplotna obdelava, sušenje, skladiščenje Celotno besedilo (datoteka, 1,07 MB) |
4. Tehnologije konzerviranja namiznih oljkEva Mustafa, 2021, diplomsko delo Ključne besede: oljke, konzerviranje namiznih oljk, tehnološki postopki, razgrenitev, fermentacija, starterske kulture, vloga soli, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 459,42 KB) |
|
6. Idejna študija zapiranja odlagališča Ostri vrh v LogatcuBarbara Corn, 2016, magistrsko delo Ključne besede: gradbeništvo, magistrska dela, Ostri vrh, ravnanje z odpadki, odlagališče, čiščenje izcednih voda, tehnološki postopki Celotno besedilo (datoteka, 3,18 MB) |
|
8. Vpliv sirišča na kakovost sirovAnja Pušnik, 2017, magistrsko delo Ključne besede: mleko, analize mleka, sirišče, mikrobiološko sirišče, tekoče sirišče, sirišče v prahu, koagulacija, tehnološki postopki, sir, edamec, fizikalno-kemijske analize, senzorične analize, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 3,40 MB) |
|
|