1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Prispevek k proučevanju pasemskih razlik v kakovosti mesa pri prašičih Franc Sunčič, 1965, doktorska disertacija Ključne besede: svinjsko meso, prašiči, pasme, meso, lastnosti, kvaliteta |
2. Vpliv oscilacije temperature v pečici med termično obdelavo mesa na nastanek 2-amino-1-metil-6-fenilimidazo[4,5-b]piridina Tadej Briški Javor, 2018, magistrsko delo Ključne besede: meso, svinjsko meso, toplotna obdelava, oscilacija temperature, heterociklični aromatski amini, PhIP |
3. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov Tomaž Cimerman, 2016, magistrsko delo Ključne besede: meso, svinjsko meso, mesni izdelki, emulzije, toplotna obdelava, rastlinski ekstrakti, ekstrakt brina, ekstrakt hmelja, fenolne spojine, heterociklični aromatski amini |