Ključne besede: jagoda, vrtna jagoda, gozdna jagoda, fragaria, biokemija, kemična sestava, flavonoli, flavonoidi, antociani, strawberry, fragaria, fruit color, fruit ripening, anthocyanins, pelargodinCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: strawberry, uneven ripening, primary metabolites, secondary metabolites, fruit ripening, green tip, white shoulder, physiological disorderCelotno besedilo (datoteka, 1,60 MB)
Ključne besede: anthocyanins, ellagic acid derivatives, hydroxycinnamic acids, strawberry, total sugars, total organic acidsCelotno besedilo (datoteka, 1,13 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: strawberry, fruit quality, harvest time, temperature, sunshine durationCelotno besedilo (datoteka, 1,53 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: strawberry fruit, secondary metabolites, primary metabolites, phenolics, anthocyanins, sugars, organic acids, enzymesCelotno besedilo (datoteka, 507,63 KB) Gradivo ima več datotek! Več...