Ključne besede: blagovna znamka, trgovska blagovna znamka, živila, sprejemljivost živil, potrošniki, senzorične lastnosti, kisle kumarice, nakupovalne navade, proizvajalci živilskih izdelkov, slovensko tržiščeCelotno besedilo (datoteka, 553,86 KB)
Ključne besede: živila, jajca, blagovna znamka, reje kokoši, baterijska reja, prosta reja, ekološka reja, sprejemljivost živil, slovensko tržišče, potrošniki, nakupovalne navade, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 674,27 KB)
Ključne besede: mesni izdelki, suhe klobase, Slovenija, slovenske pokrajine, senzorične lastnosti, kemijska sestava, sprejemljivost živilCelotno besedilo (datoteka, 924,66 KB)
Ključne besede: živila, varna hrana, gensko spremenjana živila, potrošniki, sprejemljivost živilCelotno besedilo (povezava drugam)