1. Razvoj spletne aplikacije e-Asistent z uporabno spletnega orodja YiiMatevž Peterec, 2013, diplomsko delo Ključne besede: Yii, spletno orodje, slapovni model, življenjski model razvoja informacijskih sistemov, primeri uporabe, PHP, aplet Java, računalništvo, univerzitetni študij, diplomske naloge Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Ocena prehranske ustreznosti zaužitih celodnevnih obrokov vrtcu za otroke dveh starostnih skupinZala Mlinšek, 2021, magistrsko delo Ključne besede: prehrana otrok, predšolski otroci, prehranske navade, hranilna sestava obrokov, velikosti porcij, smernice prehranjevanja, spletno orodje OPKP Celotno besedilo (datoteka, 1,34 MB) |
3. Vrednotenje vnosa hranil pri študentih študija PrehranaSabina Kocijan, 2017, magistrsko delo Ključne besede: prehrana, prehranske navade, prehransko stanje, študenti, prehrana študentov, energijske potrebe, energijska vrednost, dnevni vnos hranil, načrtovanje prehrane, prehranske smernice, spletno orodje OPKP, prehranski dnevnik Celotno besedilo (datoteka, 2,29 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
|
6. Povezovanje dveh sistemov za upravljanje z zahtevkiMatej Bolko, 2020, diplomsko delo Ključne besede: {Jira, sinhronizacija, zahtevek, prijava zahtevkov, spletno orodje, komunikacija, Trac, Redmine, OpenProject, API, dogodki, spletni kavelj Celotno besedilo (datoteka, 1,76 MB) |
7. Vrednotenje prehrane veganov in vsejedcev s spletnim orodjemMatevž Jeran, 2018, magistrsko delo Ključne besede: prehrana, veganstvo, vsejedstvo, veganska prehrana, vrednotenje prehrane, esencialna hranila, spletno orodje OPKP, veganski prehranski krožnik, jedilniki, kakovost jedilnikov, zdravje, etika, okoljevarstvo, trajnostnost Celotno besedilo (datoteka, 5,13 MB) |
8. Vpliv različnih tipov prehrane na meritev telesne sestave z bioimpedancoAnja Hasičić, 2018, magistrsko delo Ključne besede: prehrana, vsejedci, vegani, bioimpedančne meritve, telesna sestava, vpliv na zdravje, prehranski dnevnik, spletno orodje OPKP Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
|
10. Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živilAnja Gaber, 2016, magistrsko delo Ključne besede: prehrana, brezglutenska prehrana, celiakija, gluten, brezglutenska živila, prehransko profiliranje, spletno orodje OPKP Celotno besedilo (datoteka, 1,16 MB) |