|
2. Vpliv katehinov na delovanje enterotoksinovEvgen Benedik, 2010, diplomsko delo Ključne besede: enterotoksini, inaktivacija toksinov, proteini, denaturacija proteinov, stafilokokni enterotoksin B, SEB, goveji serumski albumin, BSA, polifenoli, katehini, hidroksicimetne kisline, flavonoidi, kavna kislina, p-kumarna kislina, rožmarinska kislina, epikatehin galat, epigalokatehin galat, epigalokatehin, kvercetin, kampferol, kampferol-3-glukozid, naringenin, UV-VIS spektrofotometrija, fluorimetrija, molekulsko modeliranje, docking, vgnezdenje Celotno besedilo (datoteka, 3,69 MB) |
|
|
|
|
|
8. Določitev vsebnosti flavonoidov v bukovini s kolorimetrično metodoViljem Vek, Primož Oven, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: bukev, smreka, metanolni ekstrakt, flavonoidi, spektrofotometrija, reakcijska cona, beljava, diskoloriran les, poranitveni les, grče Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |
9. Vsebnost skupnih fenolov v beljavi, rdečemu srcu in poranitvenem lesu pri bukvi (Fagus sylvatica)Viljem Vek, Primož Oven, Gregor Rep, 2010, izvirni znanstveni članek Ključne besede: bukev, fenoli, spektrofotometrija, Folin-Ciocâltǎu reagent, kvercetin, galna kislina, diskoloriran les, poranitveni les Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |
|