1. Vsebnost sladkorjev in kislin v plodu paprike (Capsicum annuum L.) gojene na hidroponski način s kontroliranim dodajanjem hranilBoštjan Petelinc, 2006, magistrsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, pridelek, način pridelovanja, zavarovani prostori, hidroponika, rastlinjaki, sortiment, kisline, hranila, tehnike gojenja, sladkorji Celotno besedilo (datoteka, 716,40 KB) |
2. Sortiment zgodnjega zelja za integrirano pridelavoBernarda Beltram, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelje, Brassica oleraceae L., sorte, sortiment, rast, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 771,28 KB) |
3. Analiza sortimenta vrtnic v rozariju arboretum Volčji PotokJanja Kocjančič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: okrasne rastline, vrtnice, rozarij, Arboretum Volčji Potok, rastlinske sorte, sortiment, ocenjevanje Celotno besedilo (datoteka, 3,41 MB) |
4. Vpliv klimatskih razmer na količino in kakovost pridelka nizkega paradižnika (Lycopersicum esculentum Mill.)Martina Žagar, 2008, diplomsko delo Ključne besede: zelenjadarstvo, vrtnarstvo, paradižnik, Lycopersicum esculentum, sorte, sortiment, pridelek, klimatske razmere Celotno besedilo (datoteka, 694,27 KB) |
5. Analiza ponudbe drevnine v slovenskih drevesnicahMojca Rupnik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: drevesnice, okrasne rastline, okrasno drevje, sortiment, ponudba, sadike, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 9,74 MB) |
6. Pomološke lastnosti hruške v očeh kupcev na območju DolenjskeSonja Žagar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, hruška, pomološke lastnosti, sadni izbor, sortiment, ankete, Dolenjska Celotno besedilo (datoteka, 1,52 MB) |
|
8. Vrednost jelovih hlodov, njeni kazalci in njihova uporabnost pri razvrščanju hlodovEdvard Rebula, 1998, izvirni znanstveni članek Ključne besede: gozdarstvo, gozdni lesni sortiment, hlod, smreka, jelka, vrednotenje, merilo kakovosti Celotno besedilo (datoteka, 2,01 MB) |
|
|