|
2. Ocena možnosti pridelovanja kakija (Diospyros kaki L.) v Slovenskem primorjuJana Gorjanc, 2008, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, pridelovanje, trženje, morfologija, rastlinske sorte, Diospyros kaki, SPIN analiza, Slovensko primorje Celotno besedilo (datoteka, 558,17 KB) |
3. Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.)Barbara Okorn, 2009, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, rastlinske sorte, kakovost, kemijska analiza, sladkorji, organske kisline, barva plodov Celotno besedilo (datoteka, 4,32 MB) |
4. Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.)Tarin Lovišček, 2012, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov Celotno besedilo (datoteka, 1,30 MB) |
|
|
7. Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjemJana Jurhar Grabnar, 2016, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, suho sadje, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kemična sestava, zorenje, sušenje Celotno besedilo (datoteka, 1,41 MB) |