1. Spremljanje rasti in rodnosti sorte 'Refošk' (Vitis vinifera L.) na gojitveni obliki enojni Guyot v vinorodnem okolišu KrasMetka Cigoj, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Refošk, gojitvene oblike, grozdje, kakovost, pridelek, Kras Celotno besedilo (datoteka, 1,52 MB) |
2. Možnosti gojenja žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Refošk' v Vipavski doliniMatjaž Lah, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., Refošk, kakovost, lega, rast, rodnost, Vipavska dolina Celotno besedilo (datoteka, 398,94 KB) |
3. Primernost kraškega latnika za uporabo sodobnih vinogradniških tehnologijLeonida Svetina, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinogradi, kmetijska mehanizacija, kmetijski stroji, Refošk, vinska trta, gojitvene oblike, kraški latnik, Guyot, obdelava vinogradov, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 1,48 MB) |
4. Ekstrakcija barvnih in fenolnih spojin v grozdni sok med maceracijo rdečega grozdjaŠpela Čerpič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin Celotno besedilo (datoteka, 589,91 KB) |
5. Ohranjanje antioksidativnih lastnosti rdečih vinAndraž Podlogar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vino, rdeče vino, cabernet franc, merlot, refošk, enološka sredstva, antioksidacijski potencial, fenolne spojine, flavonoidi, tanini, antociani, barva Celotno besedilo (datoteka, 883,33 KB) |
6. Proučevanje bolezni razbrazdanja lesa vinske trte (Vitis spp.) na nivoju transkriptoma in karakterizacija tipov sorte žlahtne vinske trte Refošk (Vitis vinifera L.)Matjaž Hladnik, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: molekulski markerji, AFLP, znotraj sortna variabilnost, Refošk, inedksiranje, bolezni rastlin, razbrazdanja lesa, izraženost genov, ampelografija, cepljenje, vinska trta, disertacije Celotno besedilo (datoteka, 3,33 MB) |
7. Značilne sadne arome rdečih vinLucija Levstek, 2020, diplomsko delo Ključne besede: vino, rdeča vina, refošk, teran PTP, rdeča zvrst, cabernet sauvignon, merlot, senzorične lastnosti, senzorične analize, sadne arome, senzorično ocenjevanje Celotno besedilo (datoteka, 1,30 MB) |
8. Ampelografska okarakterizacija žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sort 'Refošk' in 'Teran'Manuela Štrakl, 2016, diplomsko delo Ključne besede: ampelografija, žlahtna vinska trta, Vitis vinifera, sorte, Refošk, Teran, Primorska Celotno besedilo (datoteka, 1011,50 KB) |
9. Revizija pridelave vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Refošk' v vinorodnih okoliših Kras in Slovenska IstraLuka Pangos, 2014, diplomsko delo Ključne besede: vinarstvo, vinska trta, Vitis vinifera L., Refošk, rast, rodnost, kakovost, vino, Kras, Slovenska Istra Celotno besedilo (datoteka, 828,73 KB) |
10. Vpliv talnih lastnosti na rast in rodnost žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Refošk' v Slovenski IstriTeja Škrgat, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Refošk, tla, kemija tal, fizika tal, rast, rodnost, kakovost, Slovenska Istra Celotno besedilo (datoteka, 1,12 MB) |