1. Vpliv različnih metod soljenja in razsoljevanja na kakovost kraškega zašinkaIrena Višnjevec, 2006, diplomsko delo Ključne besede: mesni izdelki, kraški zašink, soljenje, razsoljevanje, morska sol, nitriti, nitrati, vsebnost vode, vrednost aw, vrednost pH, senzorične lastnosti, barva, tekstura Celotno besedilo (datoteka, 564,96 KB) |
|
3. Razsoljevanje kot nov vir pitne vodeTomaž Žibert, 2016, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, razsoljevanje, sladka voda, morska voda, oskrba z vodo, vpliv na okolje Celotno besedilo (datoteka, 1,41 MB) |
4. Vplivi izpusta slanice iz razsoljevalnih naprav na okoljeElio Gregorič, 2016, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, razsoljevanje, reverzna osmoza, izpust slanice, okoljski vplivi Celotno besedilo (datoteka, 2,59 MB) |
|
|
|
|
|
|