1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv pogojev zamrzovanja na proces liofilizacije in lastnosti končnega izdelka z modelno proteinsko učinkovino Ema Valentina Brovč, 2017, magistrsko delo Ključne besede: liofilizacija
faza zamrzovanja
temperiranje vzorca
vzdrževanje podhladitve raztopine
sestava formulacije
proteinska učinkovina |
2. Proučevanje vpliva procesnih parametrov in sestave formulacije z modelnim proteinom na kristalizacijo manitola med procesom liofilizacije Mateja Leskovar, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: liofilizacija, proteinska učinkovina, formulacije z manitolom in saharozo, kristalizacija manitola, manitol hemihidrat |
3. Določanje kritične temperature formulacij z modelnim proteinom med procesom liofilizacije Gašper Vrhunc, 2018, magistrsko delo Ključne besede: liofilizacija
proteinska učinkovina
kritične temperature
kolaps
optimizacija liofilizacijskega cikla |