Ključne besede: mleti orehi, skladiščenje mletih orehov, sorte orehov, tvorba hidroperoksidov, razgradnja hidroperoksidov, oksidacija maščobnih kislin, maščobnokislinska sestava, razgradni produkti oksidacije maščob, žarkost orehov, kontrolirana atmosfera, zrak-dnevna svetloba, zrak-tema, dušik-dnevna svetloba, kisik-dnevna svetloba, kisik-temaCelotno besedilo (datoteka, 593,84 KB)
Ključne besede: konopljino olje, arganovo olje, chia olje, olje granatnega jabolka, oksidativna stabilnost, antioksidativni potencial, peroksidno število, primarni produkti oksidacije, sekundarni produkti oksidacijeCelotno besedilo (datoteka, 1,48 MB)
Ključne besede: analitske metode, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, ponovljivost metode, piščančje meso, obogateno meso, maščobne kisline, n-3 VNMKCelotno besedilo (datoteka, 1,66 MB)
Ključne besede: telečje meso, jagnječje meso, zorenje mesa, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, instrumentalne metode, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,47 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, pršut, Kraški pršut, proteoliza, produkti oksidacije, tekstura, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, plinska kromatografijaCelotno besedilo (datoteka, 1,76 MB)
Ključne besede: prehranska dopolnila, maščobne kisline, omega 3, produkti oksidacije, vitamin ECelotno besedilo (datoteka, 1,76 MB)