1. Stabilnost jogurtovega solatnega prelivaAjda Šalej, 2007, diplomsko delo Ključne besede: emulzije, stabilnost emulzij, solatni prelivi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, skladiščenje, senzorična kakovost, mikrobiološka kakovost, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura Celotno besedilo (datoteka, 1021,48 KB) |
2. Optimizacija prototipa novega živilskega izdelka s senzoričnim testiranjemKatarina Borovšak, 2011, diplomsko delo Ključne besede: živilska industrija, razvoj novih izdelkov, sladice, desertni prelivi, teranov preliv, raziskave tržišča, fokusne skupine, senzorično testiranje, testi preferenc, hedonski test, potrošniki, sprejemljivost pri potrošnikih, optimizacija prototipa Celotno besedilo (datoteka, 1,19 MB) |
3. Analiza hidravličnih razmer pri bočnih prelivihAndrej Cverle, 2009, diplomsko delo Ključne besede: VKI, diplomska dela, UNI, hidravlika, odprti vodotoki, bočni prelivi, HEC-RAS, AquaDyn Celotno besedilo (datoteka, 3,96 MB) |
4. Matematično modeliranje toka v ribjem prehodu rečne hidroelektrarneAndraž Hladnik, 2007, diplomsko delo Ključne besede: HS, diplomska dela, UNI, ribja populacija, migranti, ribji prehod, bazeni s prelivi, hitrost plavanja, vzdržljivost, ovira, hidravlični pogoji Celotno besedilo (datoteka, 2,45 MB) |
5. Modelna podobnost in vpliv modelnega merila na prenos rezultatov fizičnega hidravličnega modela na prototipPrimož Rodič, 2016, magistrsko delo Ključne besede: gradbeništvo, magistrska dela, fizični hidravlični model, podobnost, vpliv modelnega merila, prelivi, pretočni koeficient, viskoznost, površinska napetost Celotno besedilo (datoteka, 5,29 MB) |
|
7. Uporaba kontrolnih analitskih metod za zagotavljanje kakovosti čokoladnih polizdelkovAna Pezdirec, 2021, diplomsko delo Ključne besede: kakav, čokolada, čokoladni polizdelki, prelivi, kakovost, kontrolne analitske metode, vsebnost maščob, vsebnost saharoze, vsebnost vode, viskoznost Celotno besedilo (datoteka, 1,27 MB) |