Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, proizvodnja piva, fermentacija piva, poraba sladkorjev, glukoza, maltoza, usmerjena evolucija, mutageneza, selekcijski pritiskCelotno besedilo (datoteka, 5,55 MB)
Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, Lachancea thermotolerans, proizvodnja piva, fermentacija pivine, poraba sladkorjev, glukoza, maltoza, usmerjena evolucija, mutageneza, selekcijski pritiskCelotno besedilo (datoteka, 3,50 MB)
Ključne besede: kvasovke, proizvodnja piva, poraba sladkorjev, glukoza, maltoza, usmerjena evolucija, mutagenezaCelotno besedilo (datoteka, 2,29 MB)
Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, varjenje piva, poraba sladkorjev, maltoza, katabolna represija, sporulacijaCelotno besedilo (datoteka, 2,65 MB)