Ključne besede: vrtnarstvo, paprike, Capsicum annuum, rastlinske sorte, rastlinjaki, kakovost pridelka, pridelek, cepljenje, obrezovanje poganjkovCelotno besedilo (datoteka, 9,23 MB)
Ključne besede: rastlinski virusi, tobamovirusi, virus zelene lisavosti in mozaika kumar, virus blage lisavosti paprike, infektivnost rastlinskih virusov, odpadne vode, koncentriranje virusov, mehanska inokulacija, molekularne metode, RT-PCR, elektronska mikroskopijaCelotno besedilo (datoteka, 3,11 MB)
Ključne besede: gotove jedi, pasterizirane gotove jedi, piščančji paprikaš, bograč, mleta rdeča paprika, ekstrakt rdeče paprike, senzorične lastnosti, kemijska sestava, obstojnost gotovih jedi, skladiščenjeCelotno besedilo (datoteka, 525,23 KB)
Ključne besede: Luka Koper, transport paprike, hladilne verigeCelotno besedilo (datoteka, 8,41 MB)
Ključne besede: Rastlinski virusi, tobamovirusi, virus blage lisavosti paprike, hladna atmosferska plazma, dekontaminacija vode, verižna reakcija s polimerazoCelotno besedilo (datoteka, 993,30 KB)