1. Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jediJasmina Himelrajh, 2006, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, segedin golaž, ričet, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, pakiranje, PVC folija, pločevinke, skladiščenje, kemijska sestava, prehranska vlaknina, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost Celotno besedilo (datoteka, 926,60 KB) |
2. Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednostGaja Vlaj, 2007, diplomsko delo Ključne besede: hruške, cv. Pituralka, trdota, barva, kemijska sestava, prehranska vrednost, sadni izdelki, vakuumsko pakiranje, termostabilna PA, PP folija, senzorična analiza Celotno besedilo (datoteka, 742,42 KB) |
3. Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestaveSuzana Uršič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: delikatesne solate, pakiranje, modificirana atmosfera, senzorične lastnosti, kemijska sestava, energijska vrednost, obstojnost, mikrobiološka kakovost Celotno besedilo (datoteka, 547,33 KB) |
4. Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zeljuBarbara Ručman, 2008, diplomsko delo Ključne besede: zelje, pakiranje zelja, narezano zelje, embalažni materiali, modificirana atmosfera, L-askorbinska kislina, skupna L-askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, glutation, antioksidativna aktivnost, radikal DPPH, Folin-Ciocalteau reagent Celotno besedilo (datoteka, 2,56 MB) |
5. Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičevTatjana Rojc, 2008, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, sendviči, pakiranje sendvičev, embalažni materiali, čas skladiščenja, senzorične lastnosti, patogeni mikroorganizmi, mikrobiološka kakovost Celotno besedilo (datoteka, 737,79 KB) |
6. Vpliv vizualnih komunikacij pri izbiri živilKatja Vučko, 2010, diplomsko delo Ključne besede: potrošniki, študenti kot potrošniki, nakupno vedenje, nakupovanje živil, embalaža, pakiranje živil, vizualne komunikacije, izbira živil Celotno besedilo (datoteka, 1,42 MB) |
|
|
|
|