1. Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živilŠpela Adamič, 2011, diplomsko delo Ključne besede: živila, predpakirana živila, bonboni, čokolada, piškoti, čips, označbe na živilih, označevanje živil, napake v označbah, potrošniki, informiranje potrošnikov Celotno besedilo (datoteka, 928,93 KB) |
2. Avtomatsko generiranje grafičnega uporabniškega vmesnika z označevanjem strežniške javanske kodeViktor Brajak, 2011, diplomsko delo Ključne besede: poslovna aplikacija, okolje Java EE, atributno orientirano programiranje, označbe, entitetna zrna, računalništvo, univerzitetni študij, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 2,65 MB) |
|
4. Idejna zasnova rekonstrukcije križišča v bližini naselja MestinjeMatic Hunski, 2014, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, GR, štetje prometa, rekonstrukcija, kanalizirano križišče, krožno križišče, preglednost, prevoznost, talne označbe in prometni znaki Celotno besedilo (datoteka, 3,74 MB) |
|
6. Hranilna vrednost in všečnost izbranih brezglutenskih živilMonika Lesjak, 2018, diplomsko delo Ključne besede: celiakija, gluten, brezglutenska živila, pekovski izdelki, fini pekovski izdelki, označbe živil, hranilna vrednost, prehranski semafor, senzorična analiza, všečnost, 9-točkovna hedonska lestvica Celotno besedilo (datoteka, 1,36 MB) |
7. Vpliv ekološke označbe na percipirano vrednost sadnih sokovAndreja Simeonov, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: živilstvo, sadni sokovi, ekološke označbe, potrošniki, percipirana vrednost, ankete, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 2,12 MB) |
8. Varstvo označb geografskega porekla v Evropski uniji: na čigavi strani je pravo v primeru zaščite terana?Tilen Zonta, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: pravo intelektualne lastnine, pravo industrijske lastnine, pravo Evropske unije, označbe geografskega porekla, geografske označbe, označbe porekla, ureditev na področju vin, zaščita terana Celotno besedilo (datoteka, 1,35 MB) |
|
10. Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikihMateja Juvančič, 2012, magistrsko delo Ključne besede: kmetijski proizvodi, živila, označbe posebne kakovosti, označba porekla, označevanje živil, geografska označba, percipirana vrednost, nakupno vedenje, potrošniki Celotno besedilo (datoteka, 996,01 KB) |